Cursus Microscopie & Visziekten Bloktstraat 22280 Grobbendonk Prijs voor de 2 daagse 99 euro. Microsopie een van de problemen die we tegen kunnen komen is een parasitaire infectie. Echter wanneer we dit tijdig kunnen diagnosticeren en in kunnen grijpen dan hoeft dit geen verlies te veroorzaken. Met behulp van een microscoop is het mogelijk deze kleine kwelgeesten die onze vissen het leven zuur maken op te sporen. In de cursus leert u om te gaan met een microscoop alsook het herkennen van de meest voorkomende parasieten en schimmels. Bij deze cursus hebben wij ook regelmatig aanbiedingen van een microscoop. Visziekten Na enige basiskennis over alle voorgaande cursussen bent u er aan toe om eens wat dieper in de huid van de pathologie te kruipen. Bacteriële- en virale ziekten staan centraal. De verschillende pathogene bacteriën worden afzonderlijk besproken. We gaan ook kweekjes maken van de verschillende bacteriën. Ook komt kanker uitgebreid aan bod. Veel koi overlijden aan tumoren en gezwellen. Kortom, weer een interessante cursus voor diegene die wat meer willen. Meld je aan per mail bij : info@zen-creation.be